Konferencia o budúcnosti vzdelávania iMPULZ

Volám sa Samuel Šadlák a bol som súčasťou konferencie iMPULZ 2024, ktorý sa konala 13.6.2024 v priestoroch R2N Business Centra. Táto konferencia sa už tretím rokom zameriava na budúcnosť vzdelávania školstva a práce s mládežou na Slovensku a aj tento rok niesla motto “Ako zostať človekom v storočí zmeny?” Hlavnou témou bola umelá inteligencia, ktorá bola predmetom mnohých prednášok odborníkov z praxe.

https://www.konferenciaimpulz.sk/

Dostal som dôležitú úlohu, a to otvoriť konferenciu pred viac než 200 účastníkmi. Ako prvý rečník som rozprával svoj príbeh o tom, ako som sa z „bežného žiaka“ stal aktívnym študentom, ktorý sa intenzívne zapája do mimoškolských aktivít, ďalšieho vzdelávania a dobrovoľníckej činnosti. Môj príbeh mal za cieľ motivovať a inšpirovať ostatných k tomu, aby sa videli, že, ako dokážu motivovať žiakov k zmene.

Okrem svojej rečníckej úlohy som mal spolu s kamarátom na starosti technické zabezpečenie produkcie celej konferencie. Pomáhal som pri rozkladaní a balení všetkých vecí, ktoré sa nachádzali v priestoroch miesta konferencie. 

Celkovo som s konferenciou veľmi spokojný. Nielenže sa mi páčila celková realizácia a organizácia podujatia, ale aj obsah, ktorý bol prezentovaný. Jedným z najvýznamnejších aspektov bol pozitívny ohlas a dobrá spätná väzba od účastníkov konferencie. Mnohí z nich ocenili vysokú úroveň prednášok a aj celkové technické zabezpečenie konferencie.


📷Foto: Dominik Belica

Samuel Šadlák

Člen

Samko je náš junior, ktorý sa aktívne zapája do chodu organizácie, či už svojou odbornou znalosťou v oblati IT alebo ako mládežník na rôznych akciách.