Vidiecky parlament mladých na Konferencii Na1Vlne 2024

Dňa 19.6.2024 sa v Rosenfeldovom paláci v Žiline konala Konferencia Na1Vlne, kde sa ako hostia zúčastnil aj Vidiecky parlament mladých na Slovensku. Táto udalosť bola zameraná na modernú prácu s mládežou v Žilinskom kraji a ponúkla pestrý program plný prednášok a workshopov od odborníkov z rôznych oblastí.

Vidiecky parlament mladých na Slovensku predstavil svoje aktivity a projekty, ktoré sú zamerané na podporu mladých ľudí na vidieku. Konferencia bola skvelou príležitosťou pre všetkých účastníkov, aby získali nové informácie, inšpiráciu a nadviazali nové kontakty v oblasti práce s mládežou.

Lístky na udalosť boli poskytnuté zdarma, čo umožnilo širokému spektru účastníkov zapojiť sa a byť súčasťou tejto zaujímavej konferenci. Pre viac informácií o budúcich podujatiach a aktivitách navštívte webstránku Na1Vlne.

Ďakujeme, že sme mohli byť súčasťou.


Jakub Dvorský

Predseda

Jakub je hlavou nášho združenia, rád cestuje nielen po Slovensku, ale hlavne po cudzine, kde získava kontakty od skúsených partnerov v zahraničí a spolu vymýšľajú nové témy na spoločné projekty.